Evenementenlocaties

De datum staat, alles rondom het evenement is georganiseerd en de voorverkoop van de tickets is gestart. Gek eigenlijk dat de bezoekers vanaf dat moment zelf op zoek moeten naar reisadvies. Zou het niet makkelijker zijn dat ze ook direct alle reisopties op jullie website kunnen bekijken? En nog mooier, ook direct kunnen boeken? De Mobility Portal is de missende schakel tussen de verkoop van het ticket en het daadwerkelijke evenement!

Evenementenlocaties

Bezoekers sturen met persoonlijk reisadvies

Wij integreren de Mobility Portal in jouw website of app en richten hem in naar jouw voorkeuren. We bepalen samen welke vormen van vervoer wij laten zien. Je hebt hierbij de keuze uit een groot aantal dienstverleners waar we mee samenwerken. Heb je zelf afspraken met aanbieders van vervoer? Dan nemen we ook deze afspraken over in het advies voor de gebruiker.

  • Reisadvies op maat
    Je bezoeker voert een vertrekadres in. Na het kiezen van een bestemming en een gewenste aankomsttijd, worden de reisopties getoond. Hij of zij kan deze reisopties bekijken en vergelijken. Op basis van de gekozen datum en tijd worden tevens bijzonderheden als extra parkeerlocaties tijdens evenementen getoond.

 

  • Direct boeken
    Eenmaal gekozen voor een bepaalde reisoptie, kan de bezoeker deze vaak direct boeken en betalen.

 

  • Dynamisch reisadvies
    Met de Mobility Portal is het mogelijk om de routebeschrijving dynamisch op te zetten. Hiermee kun je bezoekers op basis van het vertrekadres via een specifieke route sturen. Hiermee zorg je voor een gelijkmatige verdeling van de toestroom van bezoekers.

Met de inzet van de Mobility Portal hebben we al vaak het verschil gemaakt.

Zwarte Cross

‘Het volgen van ‘analoge borden’ wordt mijns inziens voor de automobilist steeds moeilijker/onwenniger, daarom zijn wij bij de Zwarte Cross op zoek gegaan naar andere middelen om onze bezoekers van A naar B te sturen. Hierbij hebben wij ook gebruik gemaakt van de Mobility Portal. De Mobility Portal is geïntegreerd in de site van de Zwarte Cross en heeft een grote groep bezoekers geholpen aan een persoonlijk reisadvies. De toekomst ligt in het digitaal informeren van onze bezoekers, daar ben ik van overtuigd!’

Marion Vos
Verkeer & Mobiliteit Zwarte Cross
De Feestfabriek Alles Komt Goed B.V.

Benieuwd hoe jij jouw bezoekers van gepast reisadvies kunt voorzien?

Neem contact op Bekijk Demo