Wegwerkzaamheden

De matrixborden zijn ingeschakeld, de pionnen staan op de weg en nu maar hopen dat het oponthoud voor alle reizigers mee gaat vallen. In aanbestedingen is het een belangrijke paragraaf: welke maatregelen tref jij om het oponthoud te beperken. Werk je met omleidingen of bied je alternatieve reisopties aan? Als dit duidelijk is moeten reizigers goed geïnformeerd worden. Dit lijkt lastig maar met de inzet van de Mobility Portal is dit gemakkelijk te organiseren.

Reisadvies wegwerkzaamheden

Stuur het gedrag van je reizigers

Met de inzet van de Mobility Portal geef je reizigers snel en gemakkelijk alternatieve reisopties. Wij plaatsen deze white label oplossing op jullie website, in jullie app en op social media kanalen. Dus daar waar reizigers zich bevinden. De reizigers voeren de eindbestemming in en de Mobility Portal doet de rest.

  • Stimuleer andere vervoersvormen
    Met de Mobility Portal kun je gemakkelijk andere vervoersvormen onder de aandacht brengen. Reizigers kunnen de verschillende reisopties vergelijken.
  • Alternatieve routes / tijden
    De Mobility Portal biedt de mogelijkheid om alternatieve routes te adviseren aan reizigers. Hierdoor kun je voorkomen dat al het verkeer dezelfde omleidingsroute kiest, daarmee beperk je het oponthoud.
  • Kom in contact met je doelgroep
    Reizigers worden via de Mobility Portal van een (persoonlijk) bericht voorzien, zodat je ze proactief kunt adviseren. Houdt reizigers ook onderweg op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Met de inzet van de Mobility Portal hebben we al vaak het verschil gemaakt.

Zwarte Cross

‘Het volgen van ‘analoge borden’ wordt mijns inziens voor de automobilist steeds moeilijker/onwenniger, daarom zijn wij bij de Zwarte Cross op zoek gegaan naar andere middelen om onze bezoekers van A naar B te sturen. Hierbij hebben wij ook gebruik gemaakt van de Mobility Portal. De Mobility Portal is geïntegreerd in de site van de Zwarte Cross en heeft een grote groep bezoekers geholpen aan een persoonlijk reisadvies. De toekomst ligt in het digitaal informeren van onze bezoekers, daar ben ik van overtuigd!’

Marion Vos
Verkeer & Mobiliteit Zwarte Cross
De Feestfabriek Alles Komt Goed B.V.

Ben je bezig met een aanbesteding? Wij adviseren je graag!

Neem contact op Bekijk Demo