P+R terreinen

(combinatie van parkeren met aanvullend vervoer)
We willen allemaal zo makkelijk mogelijk van A naar B. Een P+R terrein is nooit een eindbestemming. Na het parkeren, wordt verder gereisd. Combineer dat parkeren, reizen én aankomen al in de voorbereiding van de reiziger.

Mobiliteit Afas Live

Alles-in-één

De ParkWebshop digitaliseert uw P+R- terrein en koppelt dat aan eindbestemmingen. Bezoekers boeken bij hun reis vooraf een parkeerplaats met aansluitend vervoer. Van huis tot aan het reisdoel in slechts één actie.
De ParkWebshop digitaliseert jouw P+R- terrein. Deze online reserveringsmodule koppelt met jouw website zodat bezoekers in een paar klikken een parkeerplaats reserveren en betalen.

  • Verhoog gastvrijheid
    Gastvrijheid is belangrijk. Met deze extra service begint uw service voordat een bezoeker arriveert. De bezoeker regelt het vanaf het huis, heeft daarmee gegarandeerd plek en aansluitend vervoer.
  • Zicht op het overzicht
    U verkrijgt informatie over de parkeercapaciteit en benutting van uw parkeerlocatie in relatie tot de eindbestemming. Heeft u eigenlijk wel voldoende plekken voor al die bezoekers? En op welke dagen is het druk of juist rustig?
  • Extra service door extra data
    Door te weten wie er boekt en daarmee bezoekt, verrijkt u uw data. Deze schat aan informatie is in te zetten voor allerlei extra’s als bijvoorbeeld marketingacties of het aanbieden van extra service.

Uw klanten het zo makkelijk mogelijk maken?

Neem contact op